For any further information:

PnS Research Project

or by sending an email to:

House M

year: 2014- in progress location: jaén, spain type: commission size: 230 m2 client: private team: antonio cobo, clara fernández, beatriz fernández, giuseppe parità

The plot is a long gutter space in between the road and a tennis club and the client asked for a house with accessibility to all the main functions on the entry level. The design focuses on the development of a linear sequence of spaces, shaped as a volume voided by three little patios. They are thought as a current interpretation of the typical Andalusian patio, meant to bring both light in the interior part of the house and to aggregate functions around it. The central patio is the main entrance to the house; on its left the living area is centred around another patio, while a third one gives access to the storage and garage area.